Hi! Wij zijn Spiegel crossmedia communicatie

Wij maken originele communicatie sinds 1988.
Online en offline. In eigen (t)huis.

Kijk mee naar onze resultaten en voel je thuis!

Ontdek meer
31
jaar maken we met plezier communicatie
30.780
originele producten hebben wij al gemaakt
14
communicatiemakers die online & offline waarmaken
386,5
miljoen bereikte mensen met werk voor jou
237
pond snoep hebben we gegeten (met jullie)

Eén aanspreekpunt voor je crossmedia communicatie!

Als fullservice team regelen we alles voor je op het gebied van crossmedia communicatie in eigen (t)huis. Als je voor Spiegel crossmedia communicatie kiest dan krijg je originele kwaliteit en de zekerheid van een betrouwbaar communicatieteam. Wij maken méér dan 30 jaar communicatieoplossingen voor verschillende merken en branches.

Welke communicatie uitdagingen lossen we op?

Alle! Wij maken communicatieconcepten die werken en vertalen dat door in je huisstijl, campagne, jouw pand en ook het drukwerk. Alles is mogelijk. Wij leveren communicatieresultaat om klanten en collega’s aan jouw merk, producten en diensten te binden.

Onze communicatie waarmakers

  1. Verbazingwekkend communicatiewerk maken
  2. Origineel werk door professionele communicatiemakers
  3. Wél verrassingen in communicatie, geen financiële in je portemonnee
  4. Fullservice online en offline communicatie: alles in 1 (t)huis geregeld
  5. Meetbare communicatie resultaten

Wat kunnen we voor jouw communicatie betekenen?

Wij maken originele, goed doordachte communicatiemiddelen die jouw echte verhaal waarmaken in alle denkbare communicatiemiddelen. Daarbij maken we een plan dat zorgt voor resultaat en sturen we jouw communicatie bij waar nodig.

Verhaal

Brandbook | Magazine | Script | Webtekst | Payoff/Slogan | Film | Animatie | Trailer | Radiospot | TV reclame | Merkstrategie | Brandkey

Concept

Idee | Beeld | Woord | Communicatiecampagne | Productcampagne | Guerrilla actie | Naamgeving | Prototype | Logo | Fotografie

Design

Web | Advertentie | Logo & brand | Motion | Beurs | Huisstijl | Presentatie | Software | Infographic | Packaging | Route | Wagenpark

Online

Technische strategie | Website bouw | Website onderhoud | Webapp | Webshop | Displaybanner | Zoekmachine optimalisatie (SEO) | Conversie optimalisatie | A/B test

Actie

Deskresearch | Merkregistratie | Marktactivatie | Mediaplan | Media organisatie | Guerilla realisatie | Realisatie drukwerk | Social media campagne

Wat mogen wij voor jouw crossmedia communicatie waarmaken?
Kom praten!

Prijzenkast en communicatieprogramma’s

We zijn trotse communicatiemakers met uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van crossmedia communicatie. We winnen daarmee voor jou op communicatiegebied en voor onze eigen prijzenkast.

Prijzenkast

Red Dot Design Award (verpakking) | Awwward (website nominees) | Award Design beursstand (Maintenance next)

Online skills

WordPress | PHP | NodeJS | HTML5 | CSS3 | jQuery | Google Analytics | SEO

Social media

Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

Oogstrelend design

Illustrator | Indesign | Photoshop | After Effects

Sluiten

Privacyverklaringen zijn niet leuk, maar wel belangrijk. Daarom lees je alles over jouw privacy in deze privacyverklaring van Spiegel crossmedia communicatie. Zoals je gewend bent van ons: in begrijpelijke taal. Hieronder omschrijven we hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen en hoe we hier mee omgaan. Wel zo helder en veilig. Het is goed dat je weet wat we met je persoonsgegevens doen en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij wilt reageren op het gebruik van jouw gegevens door Spiegel, neem dan gerust contact op!

Uitgangspunt

Spiegel crossmedia communicatie hierna te noemen Spiegel reclamestudio BV baseert het onderstaande privacybeleid op wettelijke regels en uitgangspunten. Deze zijn opgenomen in
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Registratie van je persoonsgegevens

Spiegel reclamestudio BV registreert persoonsgegevens van:

  • Leveranciers
  • Medewerkers
  • Mailinglijsten die door opdrachtgevers zijn verstrekt
  • Klanten, opdrachtgevers

Spiegel reclamestudio BV registreert van bovenstaande personen uitsluitend die bedrijfs- en persoonsgegevens die van belang zijn om de doelstellingen van Spiegel reclamestudio BV of haar opdrachtgevers te kunnen realiseren.

Doel van de registratie van je persoonsgegevens

Onze gegevens worden uitsluitend bewaard om te communiceren met bovenstaande groepen belanghebbenden en de door hen aangeduide doelgroepen.

Welke gegevens worden in onze bestanden bewaard?

Van alle bovengenoemde personen, klanten, opdrachtgevers worden onderstaande gegevens geregistreerd:

Naam
Adres, postcode en huisnummer
E-mail adres
Webadres URL
Telefoonnummers

Daarnaast worden van relaties indien nodig ook bankrekeningnummers, FTP gegevens en andere mediagegevens geregistreerd.
Alle bestanden van personen worden uitsluitend digitaal geregistreerd en zijn opgeslagen in het beveiligde ERP systeem van Spiegel dat uitsluitend toegankelijk is via wachtwoorden voor eigen medewerkers. Spiegel reclamestudio BV bewaart geen bijzondere persoonsgegevens van geregistreerde personen.

Informatie over persoonsgegevens aan belanghebbenden

Medewerkers, klanten/opdrachtgevers en leveranciers worden bij een eerste contact geïnformeerd over het privacybeleid van Spiegel reclamestudio BV en verwezen naar de website voor de inhoud van het beleid. Daarnaast geven zij bij het eerste gesprek schriftelijk toestemming voor het beheer van hun persoonsgegevens door de Spiegel reclamestudio BV.
Geregistreerde personen kunnen hun gegevens te allen tijde opvragen bij Spiegel reclamestudio BV.

Bescherming van gegevens

Spiegel reclamestudio BV maakt van bestanden die persoonsgegevens bevatten alleen kopieën of back-ups indien voor de opdracht noodzakelijk. De digitale persoonsgegevens worden door Spiegel reclamestudio BV zodanig beheerd dat alleen Spiegel reclamestudio BV toegang heeft tot de media waarop deze gegevens staan. Persoonsgegevens zijn beveiligd met wachtwoorden die alleen bekend zijn bij medewerkers van Spiegel reclamestudio BV.

Beheer van de gegevens

Het dagelijkse beheer en verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in de administratie op het bedrijfskantoor van Spiegel reclamestudio BV. Partijen waarmee Spiegel gegevens uitwisselt ondertekenen een verwerkersovereenkomst met Spiegel Reclamestudio BV. Alle medewerkers van Spiegel reclamestudio BV tekenen bij het begin van hun arbeidsovereenkomst een contract waarin een geheimhoudingsverplichting is opgenomen. Hierin staat dat zij niet gerechtigd zijn informatie van Spiegel Reclamestudio BV naar buiten te brengen op welke wijze dan ook zonder toestemming vooraf van de directie.

Vragen en klachten

Voor vragen en/of klachten over de registratie, de verwerking van persoonsgegevens of eventuele datalekken, kan door elke belanghebbende contact worden opgenomen met Spiegel reclamestudio BV. Spiegel reclamestudio BV zal desgevraagd met de klager/vrager in gesprek gaan om te komen tot bevredigende antwoorden of oplossingen voor de klachten.

We verzamelen je gegevens

We verzamelen je persoonsgegevens voor een aantal doelen.

Je ontvangt prikkelende en inspirerende nieuwsbrieven

Spiegel stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je e-mailadres wordt verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Spiegel. Daarnaast vragen we je bijvoorbeeld mondeling of tekstueel om je aan te melden. Afmelden kan bij elke ontvangst.

Je ervaart verbeteringen door Google Analytics

De website van Spiegel verzamelt gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet verbonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie, zoals de duur van je websitebezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming door middel van de cookiemelding die je vooraf akkoord verklaart bij bezoek aan onze website.

Ontvangers

De gegevens die Spiegel ontvangt en verwerkt worden beheerd voor verschillende systemen.

Je ontvangt onze nieuwsbrieven via MailChimp

De nieuwsbrieven worden verzonden met MailChimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen MailChimp.

Jouw e-mails worden bij Spiegel veilig bewaard

De e-mails van Spiegel worden opgeslagen bij Microsoft. Dit betekent dat als jij contact opneemt per e-mail, de mails via servers van Microsoft bij ons komen.

Onze website draait bij Combell

De website en back-ups van onze website worden gehost bij Combell. Gegevens die jij achterlaat op de website van Spiegel zijn beveiligd op de servers van Combell opgeslagen.

Zakelijk bezoek

Om het zakelijk bezoek van onze website te meten, gebruiken wij Leadinfo. Dit toont ons bedrijfsnamen en -adressen op basis van IP-adressen van onze bezoekers. Het IP-adres nemen we hierbij niet op.

We slaan je gegevens voor een periode op

We slaan je gegevens voor langere tijd op. Maar nooit langer dan nodig voor het uitvoeren van activiteiten. Tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Voor het versturen van prikkelende nieuwsbrieven

We slaan jouw e-mailadres op in MailChimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Je kan jezelf namelijk uitschrijven wanneer je wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar administratie@spiegel.nl

Jouw verstuurde e-mails

Op het moment dat je contact opneemt met Spiegel per e-mail dan bewaren we die e-mail op een server bij Microsoft.

Google Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzamelt zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

De beveiliging van jouw gegevens

Er worden van jouw persoonsgegevens ook fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Spiegel of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

Apparaten zijn beveiligd met wachtwoorden

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Je bezoek aan onze website is beveiligd

Onze website is beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Spiegel privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Je rechten

Recht op inzage

Je hebt het recht om jouw gegevens op te vragen die bij Spiegel vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Spiegel. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht om je gegevens te rectificeren

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Spiegel. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kun je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

Recht op wissen van je gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Spiegel vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op overdracht van je gegevens

Mocht jij de persoonsgegevens nodig hebben die bij Spiegel opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Spiegel al jouw persoonsgegevens over te dragen aan de andere partij. Dit geldt niet voor artwork. Hiervoor verwijzen wij naar onze leveringsvoorwaarden op onze website.

Recht op het indienen van je klacht

Ben je ontevreden, neem dan contact met ons op. Je hebt het recht om een klacht in te dienen. Als je hierna nog vindt dat Spiegel niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat, dan heb je het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Je plichten

Spiegel verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Spiegel via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Spiegel de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Spiegel met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Omgekeerd geldt dit ook.

Spiegel behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Spiegel dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Spiegel te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens:
Administratie@spiegel.nl | 0493 317183 | Martinetstraat 32 | 5751 KR Deurne NL