• Website Smits print & drukservice

Website Smits print & drukservice: altijd in de buurt!

Ook voor lokale drukkerij Smits Drukwerkservice is de markt wezenlijk veranderd. Online heeft een enorme vlucht genomen. En dat beïnvloed alle plaatsgebonden ondernemingen. Dat geldt zeker ook voor drukkerijen. Om met de ontwikkelingen in de pas te blijven lopen investeerde het bedrijf in een printstraat en een groot formaat printer. Smits ziet in dat zijn online aanwezigheid van belang is. Maar hoe dan? Zo maar een nieuwe website maken is geen optie. Wij adviseerden het bedrijf eerst een goede visie te vormen op de marktsituatie. Daarvoor zetten wij een mindmap op die we met het bedrijf uitvoerden. Dat opende onze ogen én die van Smits Drukwerkservice.

Nieuw creatief concept

Belangrijkste conclusie uit de mindmap is dat de naam geen recht meer deed aan de onderneming. Smits Drukwerkservice. Deze vlag dekt de lading niet meer. Ons advies: Verander de naam in Smits print en drukservice en bedenk een nieuw creatief concept. Omdat Smits in de persoon van Dick Smits bekend is in Deurne hebben we hém de hoofdrol gegeven. In de kopregels vertellen we dat Dick in de buurt is, je helpt kiezen en sneller is dan online (zelfde dag geleverd!). Dat gecombineerd met professionele visuals waarin Dick aanwezig is zorgt voor een fraai eigentijds, fris en helder communicatieconcept.

Altijd bereikbaar

Uiteraard is de nieuwe site responsive vanwege het huidige principe: ‘mobile only. Ook kun je Dick gewoon appen via de site, mobiel een offerte aanvragen of direct een opdracht leggen. Uiteraard is een druk op de knop voldoende om hem zelf aan de lijn te krijgen. Samen met zijn opnieuw ingerichte printstraten en drukkerij geeft Smits print & drukservice het juiste antwoord op de concurrentie!

Wil je ons eens goed na laten denken over jouw nieuwe creatieve aanpak? Bel 0493 317183.

Website Smits print & drukservice