• Rabobank komt naar je toe, en hoe!

Rabobank komt naar je toe, en hoe!

Autobelettering

Rabobank Peelland-Zuid is actief in een grote regio. Omdat de lokale banken voor een deel zijn opgegaan op een locatie in het grotere geheel kiest de Rabobank er voor haar klanten van dienst te zijn door zelf mobieler te zijn.

Met andere woorden de Rabobank komt naar je toe. Als een relatie belt met een vraag voor persoonlijke uitleg over een hypotheek, een verzekering of welk ander product dan ook dan is een medewerker van de Rabobank in staat om binnen twee dagen de klant te bezoeken en het gevraagde product toe te lichten en duidelijkheid te verschaffen.

Flitsende karretjes, flitsende autobelettering

Er is geïnvesteerd in twee BMW-i’s die met de laatste techniek zijn uitgerust. De auto’s zijn elektrisch aangedreven en voorzien van handige functies. En uiteraard moest er iets herkenbaars op. Daarvoor heeft de Rabobank lokale partijen ingeschakeld. Spiegel tekende voor het grafisch ontwerp en Duo Style zorgde voor de belettering.

Speciale folie, speciaal beeld

Omdat het speciale auto’s zijn is er natuurlijk ook speciale folie gebruikt. Kwalitatief uitstekend en kleurecht. Tenslotte moeten de auto’s een aantal jaren mee en dat geldt ook voor de belettering. Wel leuk om nog even te vermelden dat er in de vormgeving ‘landmarks’ van alle gemeentes in beeld gebracht worden. Bijvoorbeeld een klok voor Asten, kersen voor Mierlo en het kasteel van Deurne en meer. Verder is er visueel heel nadrukkelijk aandacht geschonken aan het feit dat de auto’s elektrisch rijden en dat je snel een afspraak kunt hebben. Zo komt de Rabobank onder de mensen!

Rabobank komt naar je toe, en hoe!