• Promotievideo brengt nieuwe bedrijven naar Liessel
  • Promotievideo brengt nieuwe bedrijven naar Liessel

Promotievideo brengt nieuwe bedrijven naar Liessel

Promotievideo en folder

Videofilm met interessante sprekers

Je hebt een bedrijventerrein in een van je dorpen en daar is nog ruimte om te ondernemen. Wat doe je dan? Promotie van de verkoop! Dan bel je gewoon naar Spiegel. Samen met de PR mensen van de Gemeente hebben we de uitgangspunten besproken. Ons leek het een goed idee om de ondernemers die al gevestigd zijn op Willige Laagt aan het woord te laten in de videofilm. En dan zie je dat het werkt.

Vlotte babbel, interessant bedrijf

Voor de videofilm vraag je natuurlijk ondernemers die een voorbeeldfunctie bekleden, een vlotte babbel én een interessant aansprekend bedrijf hebben. Het maken van opnamen is een kwestie van organiseren. Er moeten tijden afgesproken worden omdat ‘we’ wel netjes in de kleren willen zitten. Ook het weer moet een beetje meespelen. Je vestigt je tenslotte niet op een druilerig en somber industrieterrein maar liever op eentje waar de zon uitbundig schijnt…

Online-offline benadering

Je stelt vragen aan de ondernemer en krijgt een vlot en natuurlijk verhaal. Je knipt er de interviewer tussenuit en voilà: een actieve presentatie door de ondernemer zelf. Met de stills uit de film, die gestoken scherp zijn, maak je ook nog een mooie folder zodat je offline ook nog iets te bieden hebt. Meteen als er interesse is stuurt de Gemeente de links van de films en een folder plus een uitnodiging voor een gesprek naar de geïnteresseerden. Wil jij nog een stukje grond op Willige Laagt? Dan moet je snel zijn. Het is bijna uitverkocht!

Promotievideo brengt nieuwe bedrijven naar Liessel