• Nieuwe identiteit straalbedrijf Asten
  • Nieuwe identiteit straalbedrijf Asten

Nieuwe identiteit Straalbedrijf Asten… Stralend!

Straalbedrijf Asten is gespecialiseerd in oppervlaktebandelingen van metalen. Door het gebruik van de nieuwste technieken, het leveren van hoge kwaliteit, een grote capaciteit en korte communicatielijnen is Straalbedrijf Asten een betrouwbare partner. Industriële bedrijven die machines en constructies produceren weten al jaren het Astense bedrijf te vinden. Daarvoor maken ze gebruik van de werkzaamheden als het stralen, schooperen, poedercoaten of lakken van hun machines en onderdelen. De innovatieve eigenaar vond het tijd om een zijn eigen huisstijl te laten stralen. Na een inventariserende mindmapsessie is Spiegel crossmedia communicatie gestart met voorstellen voor de nieuwe identiteit.

Keuze voor het nieuwe logo

Spiegel crossmedia communicatie presenteerde een aantal nieuwe logo’s voor de nieuwe identiteit. Na enkele sessies is de keuze gevallen op het logo dat je hier op deze pagina ziet. Een gestileerde visualisatie van een cirkel met verschillende lagen. Dit logo vertelt precies waar het in de branche om draait… het omhullen, beschermen en daardoor verlengen van de levensduur in combinatie met het verfraaien van producten en materialen. We hebben ook de tekst ‘stralen en coaten’ er aan toegevoegd. ‘Straalbedrijf Asten’ in het logo zegt vervolgens veel -zo niet alles- over voorbehandeling en vestigingsplaats.

Kleuren geven professionele, nieuwe identiteit

Voorheen was de huisstijl nogal bont met veel roze erin. Wij hebben het geheel wat stoerder gemaakt met een meer zakelijke uitstraling. Dat kun je zien op alle middelen die intussen uitgewerkt zijn o.a. de folders, signing, vlaggen en alle andere huisstijdragers. Zo hebben we het bedrijf weer een stapje verder gebracht. Conclusie: ‘een geslaagde nieuw identiteit’ en een tevreden ondernemer. Wil jij ook zo’n sessie met ons? Bel dan gewoon even… 0493 317183.

Nieuwe identiteit straalbedrijf Asten
Nieuwe identiteit straalbedrijf Asten