Hoe houden we een museum in de lucht?

Met zijn allen de schouders eronder zetten! De Wieger kan als MVO project al langer op Spiegel rekenen. We steunen de Wieger van harte omdat ons inziens Deurne toch minstens één museum rijk moet zijn. En het oude pand van dokter Wiegersma is daarvoor de uitgelezen locatie. Deurnenaren mogen trots zijn op wat hier gebeurt met inzet van vele vrijwilligers.

Vanwege het 40-jarig bestaan van het museum zijn er dit jaar drie tentoonstellingen georganiseerd rondom diverse thema’s. Deze thema’s hebben allemaal direct verband met de vroegere heer des huizes Arts-Pictor Hendrik Wiegersma.

Speciaal voor het jubileumjaar maakte Spiegel een jubileumlogo en verzorgde de vormgeving rondom de tentoonstellingen. Dat deden wij voor uitingen als billboards, posters, folders en variaties van het jubileumlogo voor de nieuwsbrieven en de online toepassingen. Een mooi steuntje in de rug voor deze bijzondere organisatie! De eerste tentoonstelling kende een bijzondere start in bijzijn van de Commissaris van de Koningin Wim van de Donk en de presentatie van een biografie over Wiegersma, geschreven door Lex van Haterd.