• Billboard 'Vroege vogels parkeren gratis in Deurne'
  • Flyer 'Vroege vogels parkeren gratis in Deurne'
  • Posters 'Vroege vogels parkeren gratis in Deurne'

Fluitend campagne maken?

Al vroeg werden wij betrokken bij het gratis parkeren in Deurne. In samenwerking met de ondernemers in het centrum maakten we een heldere presentatie. Doel was de ondernemers in het centrum van Deurne achter het plan voor gratis parkeren te krijgen. Daarna gingen we aan de slag met een treffende communicatie campagne om de inwoners van Deurne te enthousiasmeren.

Start gratis parkeren campagne

Na afloop konden de ondernemers een groene ‘Ja’ kaart opsteken of een rode ‘Nee’ kaart. 95% Koos voor ‘Ja’. Hét sein om verder te praten met de Gemeente Deurne. Die besliste om mee te gaan met de ondernemers en het parkeerbeleid aan te passen. De volgende stap was de inwoners informeren. Daarvoor schakelde de gemeente Spiegel in.

Sympathieke communicatie campagne

In amper drie weken tijd werd een treffende en sympathieke campagne gerealiseerd. Met als aansprekend thema: Vroege vogels parkeren gratis in Deurne. Zo werd er een mooi beeld ontwikkeld. Ook zijn er diverse uitwerkingen in offline en online media geplaatst.

Opvallende guerrilla actie

Tot slot was er nog een guerrilla actie. 24 namaakvogeltjes zijn op parkeerborden in het centrum geplaatst en vaak gedeeld op Facebook. Dus een succesvolle campagne! Het is tot 13:00 uur in elk geval een stuk drukker. Ook interesse in zo’n vlotte campagne? Maak een afspraak met één van onze communicatie professionals.

Opvallende guerrilla actie 'Vroege vogels parkeren gratis in Deurne'
Stemmen voor 'Vroege vogels parkeren gratis in Deurne'