• iiquu Home Safety
  • iiquu Home Safety
  • iiquu Home Safety

Een gerust gevoel met iiquu Home Safety

Consumenten en bedrijven hebben veel last van inbraken (Niet iedereen vindt dat jouw spullen van jou zijn). Wist je dat de meeste inbraken plaatsvinden op dinsdag en vrijdag? En dat maar 9% van de inbraken opgelost wordt? Zo kunnen we er nog een heel rijtje wetenswaardigheden aan toevoegen.

Iiquu, een bedrijf dat slimme oplossingen bedenkt voor de consument heeft hierop een passend antwoord. Het brengt een reeks van inventieve producten, waaronder een compleet pakket Home Safety applicaties. Allemaal losse units om je huis en omgeving beter te beschermen tegen het inbrekersgilde, daar waar je wilt. Zonder dat je gelijk een complete alarminstallatie met jaarlijkse abonnementen en onderhoudskosten aan moet leggen biedt iiquu een groot assortiment onafhankelijke beveiligingsapparaten die in een oogwenk door jezelf geïnstalleerd kunnen worden.

Voor iiquu ontwikkelde Spiegel de verpakkingen en gebruikershandleidingen voor alle producten. Daarnaast is het winkelmateriaal en een compleet pakket promotiematerialen vervaardigd. Ook een fraaie aanvulling op de eerder door ons gemaakte website is online geplaatst. Hierin is een serie animatiefilmpjes verwerkt die een van onze partners, Realizm, maakte.

iiquu Home Safety
iiquu Home Safety