• Coldservice door Spiegel

Brochure Coldservice: hoe maak je van zon ijs?

Producten op de juiste temperatuur houden kost veel energie. Dat weet Coldservice in Veghel ook. Vandaar dat zij geïnvesteerd hebben in een duurzame oplossing voor hun energiebehoefte. Een groot gedeelte van het dak van de enorme koelvrieshallen zijn voorzien van zonnepanelen. Daarmee zijn ze de grootste producent van zonne-energie in het zuiden van Nederland met 5000 panelen. Spiegel mocht alles in beeld brengen, het concept bedenken, de uitnodiging en de brochure maken.

Prikkelende boodschap

Coldservice biedt bedrijven een complete dienstverlening voor het koelen, invriezen, verpakken en/of opslaan van temperatuurgevoelig producten. In feite zorgt ze ervoor dat de producten in “topconditie” bewaard worden en op de bestemming aankomen. Daarbij denken ze aan de toekomst. Vandaar het besluit om duurzame energie op te wekken met zonnepanelen. Daarop volgde onze scherpe vertaling dat je dus eigenlijk van “zon ijs maakt”. Daarmee was een nieuw, opvallend concept geboren.

Activerende uitnodiging open dag 

Een gouden greep dat zonnedak. Goed voor een open dag en een officiële ingebruikname van het vrieshuis en de nieuwe zonnepanelen. Dat moest iedereen weten. Vandaar de vraag aan Spiegel om te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen komen kijken binnen de doelgroep. Met het concept lukte het ons om een uitnodiging te maken met de intrigerende vraag: Kom kijken hoe wij van zon ijs maken… Dat was een schot in de roos en goed voor een groot aantal bezoekers.

Fraaie brochure

Daarnaast voorzagen we het bedrijf in korte tijd van een fraaie brochure. De bezoekers namen deze met veel plezier mee. Daarvan gaat het bedrijf nog lang plezier hebben. Deze werd goed gewaardeerd door Coldservice én door haar tevreden klanten. Kortom, de juiste boodschap in een activerend communicatie jasje. Heb jij ook behoefte aan een prikkelende boodschap of een mooie brochure? Die kunnen we voor jouw bedrijf ook maken: test ons maar eens!

vrieshallen foto Spiegel
Brochure Coldservice Spiegel