• WP Haton
  • WP Haton

Alphabread, geen letter gelogen!

WP Haton legde bij ons een uitdaging neer: Bedenk een relatiegeschenk dat wij mee kunnen geven aan bezoekers van onze belevingshal. De belevingshal van WP Haton is een ‘experience room’ waar klanten van over de hele wereld kennis maken en ervaring opdoen met machines van WP Haton.

WP Haton is een specialist die zich richt op het produceren van machines voor deegverwerking. Het bedrijf is onderdeel van de internationale Werner en Pfleiderer groep die alle facetten van industrieel bakken bestrijkt. Vrijwel dagelijks komen er bakkers uit China, Zuid-Afrika en Maleisië om er maar een paar te noemen naar Panningen. Voor deze mensen is het prettig om een aandenken mee te krijgen. Daarvoor bedachten we het ABC (alfabet) van WP Haton. Vervat in het boek: Alphabread. Bij elke letter een goed verhaal over een specifiek onderdeel van de beleving of het product van WP Haton.

Een mooi handzaam cadeau dat iedereen nog jaren bewaart. Door de behandeling en de schrijfwijze is het een product dat lange tijd meekan ook omdat de onderwerpen thematisch behandeld worden. Wij zien het al voor ons: in het vliegtuig onderweg naar huis allemaal nagenieten van de ‘experience’ bij WP Haton. De hieraan gekoppelde ‘brand awareness’ wordt nogmaals versterkt. Het boek werd gepresenteerd op de Internationale Bäckerei Ausstellung in München waar het met veel enthousiasme werd ontvangen door de internationale collega’s van de groep. Een succesvolle actie van Spiegel en WP Haton! Daar valt geen letter op af te dingen!

WP Haton