Peoples business

Als je bij Spiegel binnenkomt tref je een gekwalificeerd team aan. Dankzij de uitstekende mix van strategen en creatieven word je op alle terreinen uitstekend geholpen. Onze mensen staan voor een crossmediale aanpak en zijn servicegericht. De sfeer bij Spiegel is informeel daardoor zijn korte lijnen naar alle medewerkers vanzelfsprekend. Je mag ons zien als een inspirerend verlengstuk van je bedrijf. Wij zijn ambassadeurs voor je onderneming of instelling. Creatief, gemotiveerd en pragmatisch zijn onze kernwaarden.

Klik op de betreffende persoon voor meer informatie.

 

Henry van den BerkmortelCreatief directeurMarketing denker, creatief conceptmaker en tevens in 1988 'founder of the company'. Heeft een brok ervaring en de dagelijkse leiding over het bedrijf en is DGA van de club. Favoriete bezigheden: naast werken, muziek maken en wielrennen, zo nu en dan kunst met een kleine 'k' maken.
Marleen van EijkFinancieel directeurDagelijkse leiding van het bedrijf. Financieel directeur en mede-aandeelhouder en oprichter van het bedrijf. Verantwoordelijk voor HR zaken en alles wat om financiën draait. Favoriete bezigheden buiten Spiegel: tennis, film en andere culturele bezigheden zoals museumbezoek, zingen en het gezin!
Thijs HikspoorsCommunicatieadviseurEen man met ervaring. Inspirerende partner voor de klanten. Haalt het beste uit de relatie voor klant en bureau. Altijd scherp van geest met een brede view. Sparringpartner met een HBO Bachelor communicatie op zak. Favoriete bezigheden: een bepaalde voetbalclub uit het zuiden des lands, zijn kids en af en toe de batterij opladen op een snowboard tijdens een welverdiende wintersportvakantie!
Rob RaaymakersCommunicatieadviseur10 jaar ervaring met communicatievraagstukken. Wordt elke dag wakker met een creatieve en strategische blik. Gaat voor een YES-gevoel voor merk en klanten. Met een Master Bedrijfscommunicatie & Digitale Media haalt hij het beste in jou(w) communicatie naar boven. Favoriete bezigheden: Sport, familie, vrienden, reizen, films, series, fotografie, Japanse Koi en nog veel meer…
Annemiek van der HeijdenMediaspecialist / administratief medewerksterAl jarenlang onze rots in de branding. Zeker als het om media gaat. Zij zorgt dat alles op tijd in de bladen en op de sites komt. Ook zal er geen tekst aan haar wakend oog ontsnappen. Om nou te zeggen controlfreak? maar toch… Favoriete bezigheden: Schaatsen in de winter, skeeleren in de zomer, genieten van een spannend boek.
Patrick WijnOntwerper / teammanagerEen fantastische combinatie: goede ontwerper en ook nog eens de leiding over de studio op je nemen. Je moet het maar kunnen. Klanten en opleidingsinstituten praten graag met hem. En over beeld hoeven we het niet te hebben. Favoriete bezigheden: Mountainbiken, tennissen en snowboarden en een bepaalde club uit het zuiden des lands. En eigen kweek groenten!
Michon Damen
Michon DamenOntwerperEen echte aanpakker, van alle markten thuis. Ruime ervaring op grafisch gebied, zowel online als offline. Vriendelijk en sociaal, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Haalt inspiratie uit alledaagse zaken. Michon denkt graag mee met de klant en is buitengewoon goed in het bedenken en ontwerpen van logo's. Favoriete bezigheden: gitaarspelen, verhalen schrijven en socializen met vrienden.
Janneke TenbackArt directorBron van creativiteit. Nooit in paniek, in staat om het onmogelijke mogelijk te maken. Klein maar dapper en altijd vol goede ideeën. Laat dat ontwerpen maar aan haar over! Haar brein heeft altijd weer een andere verrassende ingeving! Favoriete bezigheden: vormgeving en cultuur, Jip, eigenlijk wat ze dagelijks doet!
Tim JoostenWebdeveloperDe man van de enen en de nullen, met een goed advies en een behoorlijke dosis kennis onze belangrijkste troef online. Opgeleid aan de Avans Hogeschool voor communicatie en multimedia design. Van huis uit geïnteresseerd in rekenen en rekenkracht! Favoriete bezigheden: de enige echte profclub uit de lichtstad. Daarnaast ook bezig met technische gadgets. Hij leeft voor zijn vak!
Carolien de GraafFinancieel / administratief medewerksterOpent deuren die voor anderen gesloten blijven. Je krijgt haar vaak aan de telefoon als ze even niet met de cijfertjes bezig is. Geen oude koeien uit de sloot halen want haar universitaire opleiding geschiedenis zegt genoeg: ze vergeet bijna niets! Favoriete bezigheden: Reizen, haar (moes)tuin, een goed boek, cultuur.
Tineke SchatorjéFacilitair medewerksterOok wel genoemd 10-eke Schaterlach, vrijwel altijd een opgewekt geluid. Zorgt dat de boel er opgeruimd uitziet en kan daarnaast ondersteuning bieden op allerlei terreinen. Heeft ervaring als HR functionaris en op administratief niveau. Favoriete bezigheden: Zingen, vrijwilligerswerk voor o.a. de Wereldwinkel en De Wieger. Daarnaast fanatiek lezer. Altijd goed voor een potje rikken!
Karlijn EngelsMultimedia specialistEn daar is geen woord Frans bij. Ze doet haar naam eer aan, immers alle web-ontwikkelingsprogramma’s zijn in het Engels geschreven. Ze volgt naast haar werk ook nog de opleiding ICT Mediadesign aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Snel van begrip, een kei in online toepassingen en in Premiere en After Effects, zomaar een paar kwaliteiten. Bespeelt ook nog de klarinet in haar vrije tijd!
Verana WijgergangsOntwerperLeergierig type. Nu voor een half  jaar bij Spiegel om meer van het grafische vak te leren. Niet voor een gat te vangen… Ook op multimedia gebied heel goed thuis. Doet naast grafisch ontwerp ook hele leuke dingen met Adobe Premiere. Gaat het zeker maken in dit vak, sterker nog maakt het al!
Rayco HaexWebdeveloperRayco ‘the stagiaire with the golden gun…’ maakt in zijn vrije tijd virtuele wapens voor de game-industrie en verdiept zich hier bij Spiegel verder in het bouwen van online toepassingen. Heeft een driehonderdzestig graden blik op de toekomst en maakt ook van die filmpjes. Zet al flinke stappen in Wordpress en gaat straks ‘gewapend’ met veel ervaring de deur uit.