Spiegel crossmedia communicatie

Spiegel crossmedia communicatie

Totaal voor je merk!

Je geeft maximale aandacht aan je organisatie? Je staat open voor deskundig advies en herkent de meerwaarde van een goede partner? Je bent niet bang voor een kritische blik op marketingcommunicatie? Dan is Spiegel crossmedia communicatie de juiste keuze!

Spiegel berust op vier pijlers: strategie, creatie, beeld en online. De slogan Totaal voor je merk staat voor een allesomvattende inspirerende aanpak. Spiegel stippelt een slimme marketingcommunicatiestrategie uit. Alles of iets, van één los onderdeel tot complete campagnes. Met gedreven creatieve inzet wordt een idee ontwikkeld én uitgevoerd. Wij gaan voor het maximale succes!

Peoples business

Als je bij Spiegel binnenkomt tref je een gekwalificeerd team aan. Dankzij de uitstekende mix van strategen en creatieven word je op alle terreinen uitstekend geholpen.

Onze mensen staan voor een crossmediale aanpak en zijn servicegericht. De sfeer bij Spiegel is informeel, daardoor zijn korte lijnen naar alle medewerkers vanzelfsprekend. Je mag ons zien als een inspirerend verlengstuk van je bedrijf. Wij zijn ambassadeurs voor je onderneming of instelling. Creatief, gemotiveerd en pragmatisch zijn onze kernwaarden.

Helder communiceren

Wij geven direct aan wat je van ons mag verwachten. Met betrekking tot je investering zijn we helder. Goede afspraken zijn immers een garantie voor een lange relatie. Wij zijn er van overtuigd dat we met elkaar succes kunnen behalen. Samenwerken met Spiegel levert je veel op. Door onze werkwijze communiceer je duidelijk, doelgericht en met een integraal gezicht. Dat leidt tot een sterk merk en succes in de markt.