Spiegel crossmedia communicatie - Creatie

Creatie

Opvallend & spannend

Wij creëren allerlei concepten. Zowel voor gedrukte als voor digitale media en andere vormen van communicatie. Een sterk creatief concept met dito tekst is het startpunt voor jouw weg naar succes.

Brainstorm, even de hersens door laten waaien

Jouw project is belangrijk. Wat we ook maken, we maken het met inspiratie en inzet. Aan de meeste ontwerpen gaat een brainstorm vooraf soms met deelname van de klant en soms intern. Daar zijn allerlei methodieken voor. Wij hebben ze allemaal in huis. In het brainstormtraject starten we met een heldere analyse van de vraag. Vervolgens gaan we ideeën creëren. Divergeren is dan het credo. Divergeren betekent hier: een berg ideeën bedenken waarbij het gekste niet gek genoeg is. Vervolgens gaan we convergeren. Focussen op wat bruikbaar is. Kijken hoe we ons onderscheiden van andere bedrijven en instellingen.

Schetsen: plaatjes kijken

De studio gaat aan de slag. Onze ontwerpers maken een aantal fraaie voorstellen die we aan je presenteren. Daar zit vrijwel altijd iets bij waar je het ‘YES!’ gevoel van krijgt. Of het nu gaat om de lay-out van een site een direct-mail actie of een nieuwe bedrijfsnaam en logo.

Maak daar maar eens een verhaal van!

‘Copywriting’ of tekstschrijven is een essentieel onderdeel van onze business. Natuurlijk moet er een sterk beeld zijn, dat vertelt meer dan duizend woorden. Maar ook een goede tekst is essentieel. Spiegel staat voor de juiste synergie van tekst en beeld. Voor teksten van een website (webbased), een folder, een slogan en zelfs bedrijfsnamen draaien wij onze hand niet om.

Van alle markten thuis

Of het nu verpakkingen, campagnes of brochures zijn, alles wordt door Spiegel in eigen huis uitgewerkt. Onze studio wordt bevolkt door talentvolle gedreven grafisch ontwerpers. We programmeren in eigen huis websites en andere toepassingen voor online gebruik. Daarnaast beschikken we over een eigen fotostudio met fotograaf die ook graag op locatie fotografeert. Last but not least: Video. We maken voor klanten bedrijfsfilms, actuele films of instructiefilms voor het internet of Youtube. Zie ook ons Youtube kanaal voor voorbeelden.